Vorige pagina

Tijd voor iets nieuws

Gefascineerd door de aantrekkelijkheid van Beieren als vakantieland zijn we 5 jaar geleden gestart met Beleef Beieren. Daarmee is een platform ontstaan waarop eigenaren van Beierse vakantie-accommodaties rechtstreeks in contact gebracht worden met Nederlandstalige reizigers. We hebben al heel veel fans van de vakantiebestemming Beieren (mensen die al fan waren vóór hun vakantie en mensen die dat zijn geworden tijdens hun vakantie), kunnen helpen bij het vinden van de beste plekken in Beieren.

Het leuke was dat we meteen na de start van Beleef Beieren, zowel vanuit de reizigerskant als vanuit Beieren, veel meer vragen kregen dan alleen over het vinden van een geschikte accommodatie. En wij merkten dat dat de vragen waren waar wij blij van werden.

En toen kwam Corona…
een tijd waarin we onze wensen en dromen voor Beleef Beieren gingen evalueren. Onze droom bleek veel groter te zijn dan alleen de mooiste vakantieverblijven te zoeken voor reizigers.

We willen mensen laten genieten van alles wat het prachtige Beieren te bieden heeft. Beieren beleven in natuur, in activiteiten, in cultuur en vooral de gastvrijheid proeven. Ja dat idee, die droom om alles optimaal te verzorgen, wilden we vorm gaan geven. We besloten ervoor te gaan. Bavariatrips kozen we als passende naam voor het organiseren van trips naar Beieren.

De ‘trip’ naar onze nieuwe droom hield onder andere het volgende in:

  • Een opleiding tot reisleider volgen en met succes afronden om onze reizigers een zorgeloze, optimale reisbeleving te laten beleven.   
  • Een nieuwe website ontwikkelen.
  • Alle benodigde keurmerken aanvragen zodat we onze reizigers ook de beste garanties kunnen bieden.
  • En (..één van de leukste en belangrijkste dingen om te doen..) het ontwikkelen van complete reizen naar Beieren. Reizen zoals we ze zelf zouden willen. Comfortabele reizen met goed vervoer (waarbij we ook aan duurzaamheid denken), met een sfeervolle accommodatie (waar we ons thuis voelen) en met interessante uitstapjes (waarbij we geïnspireerd en vermaakt worden).

En daarmee is nu de tijd gekomen om Bavariatrips aan je te presenteren. We zijn supertrots en vol enthousiasme gaan we vandaag, 12 juli 2023, officieel van start met Bavariatrips. Onze eerste reis nemen wij je mee naar de bijzonder mooie stad München en het feest der feesten in Beieren, het Oktoberfest.

Verder zijn we bezig met het opzetten van een reis naar Beieren in de meest romantische tijd van het jaar: de tijd voor Kerstmis. Ook hebben we programma's in ontwikkeling voor een actieve welnessreis in de omgeving van Bad Kissingen, een fietsvakantie door Beieren, een wijn/ebikereis door Franken en een wandel- of hikingweek. Vanaf nu nemen wij je daarin mee op www.bavariatrips.nl  en de social mediakanalen.  

Met de opening van Bavariatrips en de nieuwe website, kun je vanaf vandaag de eerste fantastische ‘Bavariatrip’ boeken: de vierdaagse Oktoberfestreis naar München.

Graag nodigen wij je uit om te boeken, maar zeker ook om ons op de hoogte te houden van jouw wensen, jouw ideeën en opmerkingen. Samen met onze reizigers maken we de reizen naar Beieren elke keer nog leuker.  

Droom met ons mee, reis met ons mee….ga met ons mee om Beieren te beleven.